Характеристика биохимических и физико-химических свойств желчи у детей с воспалительными заболеваниями гепатобилиарной зоны - Лебедева, О.Д. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
У статті викладені основні зміни біохімічного і фізико-хімічного складу жовчі міхурової порції у дітей із запальними хворобами гепатобіліарної системи. Наведений аналіз порівняльної оцінки фрактальної розмірності кристалів жовчі у дітей із запальними хворобами жовчодинаміки в порівнянні з групою контролю. The main changes of biochemical and physical-chemical structure of bile of vesical portion in children with inflammatory disorders of hepatobiliary system were presented in the article. Analysis of comparative estimation of fractal measurement of bile crystals in children with inflammatory diseases of bilidynamics in comparison with group of control was brought.