Динамика показателей психоэмоциональной сферы под влиянием приема йодсодержащего препарата - Конарева, И.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
У роботі розглянута динаміка показників психоемоційної сфери під впливом курсу

прийому йодвмісної БАД «Йоддар». У результаті покращали показники

«самопочуття», «активність», «настрій» і знизилися показники «ситуативна

тривожність», «депресія», «невроз». Таким чином, встановлено диференційований

вплив курсу прийому БАД «Йоддар» на розглянуті показники. The paper deals with the dynamics of parameters under the influence of a rate of

reception the preparation of «Joddar» which contains iodine. As the result, parameters

«state of health», «activity», «mood» have improved and parameters «situational

uneasiness», «depression», «neurosis» have decreased. Thus, the differentiated

influence of a reception of preparation of «Joddar» upon the considered parameters is

established.