Принципи організації інституції виборів у науковій спадщині Отто Ейхельмана - Турчин, Я. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Аналізується науково-теоретична спадщина представника національно- державницького напряму в українській політології Отто Ейхельмана про організацію виборчого процесу. Виділяються та характеризуються основні принципи демократичних виборів. Наголошується на актуальності суспільно-політичних поглядів вченого. Scientific and theoretical inheritance of the representative of national and state direction in Ukrainian political sciences Otto Eihelman about organization of electoral process is analyzed. The main principles of democratic election are pointed out and characterized. The stress is laid on the actuality of public and political views of the scientist.