Концепція євразійства та її відображення в теоретичній спадщині П.М. Савицького - Івахів, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Досліджуються концептуальні засади євразійства та особливості їх відображення в працях російського дослідника П.М. Савицького. Проаналізовано його ідеї щодо домінуючої ролі Росії на Євразійському континенті. Conceptual principles of Eurasian conception and features of their reflection are explored in labours of the Russian researcher P.M.Savitsciy His ideas are analysed on the dominant role of Russia on the Eurasian continent.