Міжнаціональні відносини у період розпаду Радянського Союзу - Гетьманчук, М.; Турчин, Я. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Рецензія на монографію: Мельник І.А. Міжнаціональні відносини: радянський експеримент та історичні реалії. – К.: Либідь, 2006. – 468 с.