Гендерні аспекти лідерства - Коваленко, Д.; Школяр, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Розглядаються проблеми професійного зростання жінок як керівників в сучасних
умовах. Йдеться про гендерні аспекти лідерства в професійній сфері, стереотипи,

які існують в суспільстві щодо управлінської діяльності жінок та деякі емпіричні

факти, що їх пояснюють чи спростовують. The paper is dedicated to the present-day problems of professional spheres,

stereotipes about management activities of women that exist in society as well as some empirical data that explain or negate them.