Теоретичні основи дослідження політичної комунікації - Шиманова, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Узагальнено напрацьовані теоретичні засади політичної комунікації, розглянуто
основні складові процесу комунікації, окреслено її функції та особливості,

визначено засоби і способи її реалізації. Ключові слова: комунікація, політична комунікація, класична парадигма комунікації, політична інформація. Theoretical principles of political communication are generalized produced in this
article, the basic constituents of process of communication are considered, its

functions and features are outlined, certainly facilities and methods of its realization.
Key words: communication, political communication, classic paradigm of
communication, political information.