Адміністративний ресурс: суть та типологія - Бучин, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Розкрито суть адміністративного ресурсу. Здійснено комплексну типологію цього явища та проаналізовано основні форми його використання під час виборчих