Забезпечення соціально-економічної безпеки регіону - нагальне завдання сьогодення - Резніков, О.Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Стаття присвячена проблемам забезпечення економічної безпеки регіону. Визначено поняття, мета й об'єкти економічної безпеки регіону.
Розглянуто принципи й основні напрями забезпечення безпеки. Розкрито роль регіональних бюджетів. Наведено етапи формування
концепції забезпечення економічної безпеки регіону.---------- Статья посвящена проблемам обеспечения экономической безопасности региона. Определены понятие, цель и объекты экономической
безопасности региона. Рассмотрены принципы и основные направления по обеспечению безопасности. Раскрыта роль региональных
бюджетов. Приведены этапы формирования концепции обеспечения экономической безопасности региона.---------- The article considers the problems of ensuring of economic security for a region. The notion, goal and objects of economic security of the
region are determined. Principles and main directions for providing security are considered. The role of regional budget is shown.
The stages in forming of conception of ensuring of economic security of the region are described.----------