Залежність розподілу інсультів по півкулях головного мозку від геліогеофізичних факторів - Григор’єв, П.Є.; Циганков, К.В.; Вайсерман, О.М.; Корзун, В.Н.; Кужевський, І.В.; Павленко, В.М. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Изучена связь распределения инсультов головного мозга по полушариям с