Коррекция высокой степени миопии с применением имплантируемых контактных линз (ICL) - Расин, О.Г.; Поберская, Т.А.; Живоглазова, Е.П. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Представлені спостереження за оцінкою ефективності високого ступеню міопії

з застосуванням фактичних задньокамерних лінз, що імплантуються.

Розроблений алгоритм клініко-діагностичного комплексу з індивідуальним

підбором ICL після спеціального обстеження. Presented supervision as evaluated by efficiency of high degree of miopia with the use

of Implantable Contact Lens. The algorithm of clinicodiagnostic complex is developed

with the idividual selection of ICL after the special inspection.