Развитие и формирование атрофии протезного ложа под базисами полных съемных протезов в зависимости от технологии их изготовления - Михайлова, С.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Запропонована удосконалена технологія виготовлення повного знімного протезу і

спосіб визначення атрофії протезного лоза під базисами повних знімних протезів.

Вивчені атрофічні процеси під базисами залежно від технології їх виготовлення.

Установлено, що під багатошаровим базисом атрофічні процеси менш виражені і

формуються повільніше, ніж під базисами, виготовленими за традиційною

технологією. Advanced manufacturing techniques of a complete removable denture and a way of

definition of denture bed atrophy under bases of complete removable dentures are

offered. Atrophic processes under bases depending on technology of its manufacturing

are studied. It is established, that under multilayered basis atrophic processes are less

expressed and formed more slowly, than under the bases have been made on

traditional technology.