Урустай – «князь» менський - Салтан, О. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті аналізується постать літописного князя Урустая, з ім’ям якого пов’язана перша достовірна історична згадка про місто Мена Чернігівської області. В статье анализируется личность летописного князя Урустая, с именем которого связано первое достоверное упоминание о городе Мена Черниговской области. Person of annalistic prince Urustaya is analysed in the article, to the name of which the first reliable mention is related about a city Mena to the Chernigov area.