Виступ Івана Мазепи очима сучасників - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті йдеться про інтерпретацію подій доби гетьмана І. Мазепи в історичних нотатках бунчукового товариша Івана Забіли. Статья посвящена интерпретации событий эпохи гетьмана И. Мазепы в исторических заметках бунчукового товарища Ивана Забилы.