Новгород-Сіверська єпархія та її роль у церковно-релігійному та освітньому житті Північного Лівобережжя останньої чверті XVІІІ ст. - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті йдеться про господарську та культурно-просвітницьку діяльність Новгород-Сіверської єпархії (1785-1797). В статье идет речь о хозяйственной и культурно-просветительской деятельности Новгород-Северской епархии (1785-1797). In the article the question is about economic and in a civilized manner elucidative activity of Novgorod-siverskoy of diocese (1785-1797).