Перші старообрядницькі осередки на Чернігівщині - Акименко, С. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Стаття присвячена старообрядницьким осередкам, котрі існували в Чернігівській єпархії з кінця XVII до XІХ століть. Статья посвящена старообрядческим направлениям, которые существовали в Черниговской епархии с конца XVII до XІХ веков. The article is devoted to Old Believers movements that existed in the Chernigov region at the end of XVII to XІХ centuries.