Особливості викладання курсу політології у вищих військових навчальних закладах України - Гетьманчук, М.; Турчин, Я. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Висвітлюються проблеми та специфіка викладання курсу “Політологія” для курсантів та студентів Львівського військового інституту Сухопутних військ Збройних сил України. The problems and specific features of teaching the course “Political Science ” for cadets and students of Lviv Military institute of Infantry Military Forces of Ukraine have been regarded.