Вплив інформаційно-комунікаціоної складової на конкурентоспроможність країни - Іванова, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто роль інформаційно-комунікаційної складової у забезпеченні конкурентоспроможності країни та зв’язок останньої з розвитком
економіки, що ґрунтується на знаннях.
---------- Рассматривается роль информационно-коммуникационной составляющей в обеспечении конкурентоспособности страны и связь
последней с развитием экономики, основанной на знаниях.
---------- Role of information-communication component for providing country competitiveness and connection of the latter with development of the
economy based on knowledge are considered.
----------