Клиническое исследование препарата Амбовит при лечении больных аденомой предстательной железы - Клименко, П.М.; Демидов, М.И.; Чабанов, В.А.; Гурженко, Ю.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
Дано оцінку єфективності лікування 36 хворих з доброякісою гіперплазією передміхурової залози I ступеня. Препарат було назначено по20 крапель 3 раза на добу протягом 1-6 місяців. Ефективність лікування , як достатню або високу, відиічено у 23(63,8%) із 36 паціентів. Розміри передміхурової залози по даним сонографічних досліджень не змінилися, хоч відмічено достовірні позитивні зміни внутрішноорганної гемодинаміки. Побічних ефектів під час лікування не виявлено. Estimation of treatment efficacy of 36 patients with benign hyperplasia of prostate I degree was carried out. Preparation was prescribed on 20 drops 3 times daily during 1-6 months. Efficacy of treatment as a sufficient or high in 23 patients (63,8 %) from 36 patients was marked. Degree of prostate wasn’t changed on data of tomographic research, though authentic improvement of intraorganic hemodynamics, Side effects were not revealed during the treatment.