Анатомо-топографические особенности строения надбровной области с позиций реконструктивной окулопластики - Петренко, О.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
В роботі вивчені анатомо-топографічні особливості будови надбрівної ділянки з позицій реконструктивної окулопластики у пацієнтів з травматичними й інволюційними змінами. Anatomico-topographical features of superciliary region structure from the position of reconstructive oculoplastics in patients with traumatic and involutional changes have been studied at the work.