Обоснование применения депофореза гидроокиси меди-кальция в комплексном лечении больных с хроническим генерализованным пародонтитом на основании изменения параклинических индексов - Дурягина, Л.Х.; Михелько, С.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У даному дослідженні вивчена терапевтична ефективність вживання депофореза гідроокису міді-кальцію в комплексному лікуванні хворих з хронічним генералізованним пародонтітом. Був отриманий виражений лікувальний ефект, який підтверджувався зниженням паракліничних індексів. In this research therapeutic efficiency of application of depoforeza hydroxide of copper-calcium is studied in the holiatry of patients with chronic generalizovannym parodontitom. The expressed medical effect which was confirmed the decline of paraklinicheskikh indexes was got.