Использование стержневых АВФ для лечения ложных суставов ладьевидной кости - Хмызов, С.А.; Тихоненко, А.А.; Тихоненко, А.Т. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У статті автори аналізують результати використання апаратів зовнішньої фіксації (АЗФ) для лікування несправжнього суглобу човноподібної кістки. Досягнута консолідація у 96% випадках. Результати підтверджені даними за шкалою DASH та Mayo Wrist Score. Засіб лікування несправжнього суглоба з використанням АЗФ рекомендовано для широкого впровадження в клінічну практику. In article authors analyze results of application of external fixation devises for treatment of Scaphoid bones nonunion. The fusion Scaphoid bone in 96 % of cases is reached. Positive results are confirmed by the scale data DASH and Mayo Wrist Score. The received results allow to recommend the offered way for use in wide clinical practice.