Эффективность поддержки малого бизнеса и критерии ее оценки - Чубарева, Л.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Досліджено стан малого бізнесу в Україні, подано прогноз тенденцій його розвитку, розроблено систему показників та узагальнено
результати оцінки ефективності підтримки малого бізнесу у країні.---------- Исследовано состояние малого бизнеса в Украине, дан прогноз тенденций его развития, разработана система показателей и обобщены
результаты оценки эффективности поддержки малого бизнеса в стране.---------- Small business state in Ukraine is investigated. Trends in its development arare described, examples of calculation of complete reproduction of initial cost of production potential of an enterprise are presented.