Ефективність застосування препарату лексин у педіатрічній практиці - Марушко, Ю.В.; Марушко, Т.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У статті представлені дані вивчення ефективності препарату цефалоспоринового ряду Лексин в педіатричній практиці на догоспітальному етапі та в терапії стрептококового тонзиліту у 397 дітей з гострою респіраторною інфекцією. In the articles the studies of efficiency of zefalosporyn preparation Leksin are given in pediatric practice on the stage before a hospital and in therapy of streptococcus tonsillitis in 397 children with a respirator infection are presented.