Влияние установки имплантатов у ортопедических больных, страдающих язвенной болезнью желудка и 12-ти перстной кишки на показатели общей антиокислительной активности смешанной слюны - Непрелюк, О.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
У роботі проведено моніторинг загальної антиоксидантної активності змішаної слини у ортопедичних хворих, що страждають на виразкову хворобу шлунка і 12-ти палої кишки після установки імплантатів. Доведено виражений протекторний і репаративний ефект при використанні препарату «ЕРБІСОЛ ». We monitored the total antioxidant activity of mixed saliva in orthopedic patients suffering from stomach ulcer and 12 duodenal ulcer after installation of implants. It was proved the pronounced protective and reparative effect of the drug «Erbisol.