Механико-функциональная оптимизация удлинения голени приводными внутрикостными дистракционными аппаратами - Драган, В.В.; Герман, А.А.; Шпунтов, А.Е.; Плоткин, А.В.; Андриаши, Ю.И.; Данилюк, А.В.; Лисунов, C.В.; Кузнецов, А.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2010)
В статті наводяться результати пошуку оптимального варіанту імплантації внутрішньо-кісткового дистракційного апарату для гомілки, а також розташування привідного пристрою, якій забезпечує дистракційні зусилля. The article presents the search results of optimal variant of the intramedullar device’s implantation for the tibia, as well as location of the drive device, intended for obtaining the distractional efforts.