Візуальне моделювання управління фінансовими ресурсами підприємства - Телишевська, Л.І.; Успаленко, В.І.; Майборода, Т.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Досліджено управління фінансовими ресурсами на підприємстві з позиції системного підходу. Уточнено складові системи управління
формуванням і використаням фінансових ресурсів. Виконано візуальне моделювання процесу організації управління фінансовими
ресурсами для контролю за ним і подальшого його удосконалення в умовах реалізації стратегії розвитку.
----------- Исследовано управление финансовыми ресурсами на предприятии с позиции системного подхода. Уточнены составляющие системы
управления формированием и пользованием финансовых ресурсов. Выполнено визуальное моделирование процесса организации
управления финансовыми ресурсами для контроля за ним и дальнейшего его усовершенствования в условиях реализации стратегии
развития. ---------- Management of enterprise’s financial resources is investigated from the standpoint of a system analysis. Component parts of the system for management of financial resources formation and use are defined more exact. Visual modeling of process of organization of financial resources management is done to control it and improve for realizing development strategy.----------