Комп'ютерні ігри як засіб впровадження політичних стереотипів - Шерман, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Проаналізовано комп'ютерні ігри як засіб формування політичних стереотипів. Автор звертає особливу увагу на психологічні аспекти впровадження та закріплення стереотипів у грі. In the article analyzed computer games as means of formation of political stereotypes. The author pays special attention on psychological aspects of introductions and fastenings of stereotypes during game.