Особливості впливу міжетнічних відносин на розвиток політичної нації - Луцишин, Г. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Проаналізовано особливості міжетнічних відносин в Україні, характер відносин між титульною нацією та національними меншинами, і вплив цих процесів на розвиток політичної нації. In the article it is given the analysis of specific features of ethnic relations in Ukraine, the relations between the title ethnics and national minorities, and the impact of these processes on the development of political nation.