Політичні інститути країн Західної Європи: особливості розвитку у контексті європейських трансформаційних процесів - Гетьманчук, М.; Шипка, Н. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Рецензія на книгу: Романюк А.С. Порівняльний аналіз політичних інститутів країн Західної Європи: Монографія. – Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2007. – 391 с.