Демократичні принципи виборів: суть та типологія - Бучин, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Подано типологію демократичних принципів виборів. Розглянуто суть та основні характерис- тики базових демократичних принципів виборів. The classification of democratic maxims of election is made in this article. The essence and main characteristics of basic democratic maxims of election are examined.