Особенности предпринимательской деятельности в рекреационной сфере - Амоша, А.И.; Саломатина, Л.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Розглянуто питання діяльності суб'єктів туристичного ринку АР Крим. Подано пропозиції щодо підвищення їх ролі у
бюджетонаповнюваності туристичної галузі.
---------- Рассматриваются вопросы деятельности субъектов туристического рынка АР Крым. Даны предложения по повышению их роли в
бюджетонаполняемости туристической отрасли.
---------- The article considers the issues of tourist market’s subjects activity in the AR of Crimea. The proposals are given to enhance their role in
increasing budget receipts from tourist branch.----------