Чутки як спосіб організації та самоорганізації інформаційного простору політики - Климанська, Л. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Розглянуто певну “мережу координат”, понять, ключових запитань, якими дослідник інформа- ційного простору політики може скористатися у вивченні чуток , і технолог – робити певні висновки щодо управлінських, технологічних моментів у використанні їх при плануванні комунікативних технологій. The article deals with the “system of coordinates”, terms, key questions, that can be used by the researcher of the informational process of the politics in analyzing of rumors, and by the technologist to make some conclusions about managing, technological aspects of using those planning communicational technologies.