Гуманітарні та соціальні аспекти кадрової політики в умовах реформування Збройних сил України - Сивак, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2008)
Розглянуто гуманітарні та соціальні аспекти кадрової політики, організація виховання військо-вослужбовців у дусі відданості Вітчизні, морально-психологічного загартування військовослужбовців Збройних сил України. The humanitarian and social aspects of skilled policy, organization of education of servicemen in the spirit of devotion to the Motherland, morally psychological conditioning of the military in Ukrainian Armed Forces are considered in the article.