Вибори до Державної думи Російської імперії: правовий аналіз рівня дотримання демократичних принципів виборів - Бучин, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Аналізується виборче законодавство, що регулювало вибори до Державної Думи Російської імперії, щодо рівня дотримання демократичних принципів виборів. The electoral legislation, which regulated an election to State Duma of Russian Empire concerning the level of observance democratic maxims of election, is analyzed in this article.