Корупція в Україні: політичний та управлінський аспекти - Буник, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
На основі методології системного підходу здійснено аналіз проблеми корупції в Україні. Наголошено на важливості розмежування політичних та управлінських аспектів проблеми як необхідної умови її адекватного вирішення. On the basis of system approach there is analyzed the problem of corruption in Ukraine. The author emphasizes importance of distinction between political und administrative aspects of the problem, what is necessary for its adequate solution.