Реалізація політичної стабільності в процесі трансформації українського суспільства - Кіянка, І. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Політична стабільність є важливою характеристикою політичної системи. Особливу роль політична стабільність відіграє в період трансформації пост-комуністичних країн. А також є важливою частиною у демократизації українського суспільства. Political stability is a very important characteristic of political system. Especially mission political stability plays in that transformational period of post-communist countries. So political stability is necessary for democratization of Ukrainian society.