Світова комуністична система у ХХ ст. та її жертви - Турчин, Я.; Гетьманчук, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Рецензія на книгу: Куртуа Ст., Верт Н., Панне Ж.-Л. та ін. “Чорна книга комунізму. Злочини, терор і репресії” / Пер. з фран. Я. Кравця. – Львів: «Афіша», 2008. – 711 с.