Національний медіа-простір в умовах глобалізації: прийоми боротьби та правила захисту - Малик, І. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Розглядаються проблеми національного медіа-простору в умовах глобалізації. Проведені паралелі з досвідом роботи європейських країн в інформаційній сфері. The article is devoted to the problems of national media space in the conditions of globalization. The comparison with experience of the European countries in this field is stated in the article.