Внесок Української Греко-Католицької Церкви у виховання патріотичного світогляду галицької молоді - Яцишин, У. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Проаналізовано роль Української Греко-Католицької Церкви та митрополита Андрея Шептицького у формуванні світогляду галицької молоді. The role of Ukrainian Greek-Catholic Church and Andrej Sheptytsky in forming of world outlook of youth of galicia was analyzed.