Розумна соціальна дійсність у програмах опозиційних політичних партій - Зубрицька, Д. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Визначено суть розумної соціальної дійсності на рівні партійних програм опозиційних партій. Проаналізовано, як до цієї дійсності ставиться опозиція, які моделі власних змін вона пропонує. The essence of the social validity, especially at a level of opposition political parties programs is specified. Sufficient part of the article is dedicated to the analysis of social validity models and its impact on opposition.