Іноваційне оновлення техніко-технологічної бази промислового виробництва на синергетичних засадах:теорія і практика - Амоша, О.І.; Булєєв, І.П.; Шевцова, Г.З. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто проблеми технологічного розвитку вітчизняного промислового комплексу. Обґрунтовано можливості інноваційного оновлення техніко-технологічної бази виробництва на синергетичних засадах.
---------- Рассмотрены проблемы технологического развития отечественного промышленного комплекса. Обоснованы возможности инновационного обновления технико-технологической базы производства на синергетических основах
---------- The problems of technological development of the domestic industrial complex are considered. The opportunities for innovative renewal of machinery and technological base of production on the basis of synergetics are grounded.
----------