Політологія: новини навчальної літератури - Орлов, С.; Папікян, А. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Рецензія на: Політологія: Підручник / За ред. М. М. Вегеша. – 3-тє вид., перероб. і доп. – К.: Знання, 2008. – 384 с. + компакт-диск. – (Вища освіта XXI століття).