Функции налогового менеджмента во взаимосвязи на макро и микро уровнях - Тищенко, А.Н.; Белявская, Л.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто подвійний зміст поняття "податок" і пов'язану із цим суперечність у його функціонуванні на державному і корпоративному рівнях; запропоновано гармонізувати функції податкового менджменту на макро- и мікрорівнях.
---------- Рассмотрено двойственное содержание понятия "налог" и связанное с этим противоречие в его функционировании на государственном и корпоративном уровнях; предложено гармонизировать функции налогового менджмента на макро- и микроуровнях.
---------- Dual content of the notion "tax" and related to it contradiction in its functioning at a state and corporate level are considered. It is offered to harmonize the functions of tax management at macro- and microlevels.
----------