Формування списків виборців як важливий аспект дотримання принципу загальних виборів - Фіцак, С.; Бучин, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2010)
Розглянуто суть та особливості формування списків виборців як умови забезпе-
чення активного виборчого права громадян. Особливу увагу в роботі приділено аналізу українського законодавства, що регулює процедуру формування списків виборців, також проаналізовано особливості та якість формування списків виборців під час виборчих кампаній в Україні. The article shows the meaning and special features of list of electors composing as the
condition due to which citizens suffrage is supplied. Special attention is paid to the analysis of Ukrainian legislation regulating the procedure of list of electors composing. The article also reveals the peculiarities and the quality of list of electors composing during the election campaigns in Ukraine.