Громадянське суспільство в Україні: тенденції та перспективи розвитку - Гетьманчук, М.; Папікян, А. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2010)
Рецензія на монографію: Щедрова Г. П. Громадянське суспільство та політична культура: теоретичний і прикладний аспекти: Монографія. – Луганськ: Вид-во “Елтон-2”, 2009. – 308 с.