Техніко-технологічне оновлення як фактор інтенсифікації виробництва - Важинський, Ф.А.; Ноджак, Л.С.; Шульган, Ю.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто інтенсифікацію виробництва, яка можлива тільки при проведенні його оновлення. Техніко-технологічне оновлення підприємства є об’єктивно необхідним процесом для підвищення конкурентоспроможності продукції в перехідній економіці.
---------- Рассмотрена интенсификация производства, которая возможна только при проведении его обновления. Технико-технологическое обновление предприятия является объективно необходимым процессом для повышения конкурентоспособности продукции в переходной экономике.
---------- The intensification of production is considered which is possible only together with its renewal. Machinery and technological renewal of the enterprise is an objective necessary process for raising the competitiveness of products under transition.
----------