Комплексне дослідження особливостей використання ресурсів виборчої кампанії в Україні - Гетьманчук, М.; Гайворонюк, Н. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2011)
Рецензія на монографію: Ресурси виборчої кампанії та особливості їх використання в Україні / М.А. Бучин. – Львів: ЛІСВ, 2009. – 231 с.