Філософія творення «організованого суспільства» в Україні - Кравченко, П.; Петрушов, В. (Філософські обрії, 2007)
Рецензія на книгу: Андрущенко В.П. Організоване суспільство. Проблема організації та суспільної самоорганізації в період радикальних трансформацій в Україні на рубежі століть: досвід соціально-філософського аналізу. — Київ, 2006