Життя і творчість М.В. Гоголя у дискурсі філософії самотності - Мовчан, М.М. (Філософські обрії, 2009)
У статті розглянута специфіка екзистенціалу самотності у житті і творчості оригінального і

самобутнього представника української духовно-культурної традиції М.В.Гоголя. В статье рассмотрена специфика экзистенциала одиночества в жизни и творчестве

оригинального и самобытного представителя украинской духовно-культурной традиции

Н.В.Гоголя. Specific character of existential loneliness in the life and creation of original representative of

Ukrainian cultural and artistically literary tradition N. Gogol is investigated in this article.